S: Odoru Daisousasen�nin 2. filminde ilk kez çıktığında senin bölümün neydi?
A: ben bir vampirin saldırısında kurban olduğum bir rolde oynadım. Karakola Wangan�a gittim. Birkaç zaman sonra etrafım dedektiflerle çevrildi. Heyecanlandım, rolümü unuttum.(gülüşler)
S: senin ilk rol deneyiminde ünlü aktörlerle kuşatıldığı içindir. Ne düşündün diğerleri seni izlerken gözleriyle?
A: Eri Fukatsu�nun önünde küçük düştüğümü düşündüm. Ama o oynadığı zaman o kadar güçlüdür ki benden yaşça büyüktür. Sürprizdim. Ben onun gibi olmak istedim.
S: sen hala eğlence sanayisinin geldiği Iwate� de mi yaşıyorsun,
A:Ben magazin dergileri okuyordum model olmak istiyordum.ben Iwate de yaşadığım için imkansız olacaktı. CANDY de gördüm ve başvurdum ve Iwate�den katıldım. İşte budur dedim. Ben uyguladım. Bana filmin bir rulosu yollandı. �Tüm ruloyu kullan� dediler. Ruloyu kulandım ve geri gönderdim.
S: Öyle ki senin ifaden çocukluğundan beri rüyan gibi geldi.
A: Ben gerçekten hayal etmedim. Ben model olmak istedim. Bundan dolayı o bir rüya gibiydi. Bazı kızlar bana hayran mektupları göndermiş çok mutlu oldum.
S: Sonra senin ilk görünüşünde adamlar gelecek sefer sana hayran mektubu gönderebilirler. Senin adam tipin nedir?
A: bu şeyler hakkında şüpheli değilim beni bencil olarak kabul edeceksin benim boyumdan daha uzun olmalı, o zaman tamam (gülüşmeler) ünü insanların arasında Yosuke Kubozuka gibi..
S: bir gün onunla çalışabilseydin. Ay savaşçısı dramasında � Sailor Venüs� rolünde oynadın. Kostümün hakkında ne düşünüyorsun.
A: İlk başta kostüm bana uyacaktı, diğer kızlarda aynı tarzda giydiği için sonradan alıştım şimdi normal geliyor bana. (gülüşmeler)
S: Sanırım bir çok hareketli sahne var. Senin iyi reflekslerin var mı?
A: Fiziksel faaliyette iyiyim ve severim! Benim kuvvetim var. Sailor Venüs�ün sivil karakteri Minako tamamen benden farklıdır. Bundan dolayı en iyiyi deniyorum ve iki karakteri ayırdım ve oynadım.