Konu: aynalarda dolaşan kız Cuma Eyl. 18, 2009 12:56 pm
birgün bir kıaz msnde birisiyle konuşuyormuş kızın adı janesmiş diyer kızın adı daha bilinmiyo janes merhaba diyer kız merhaba janes seninle tanıştığıma memnun oldum diyer kız gerçektenmi janes evt gerçekten diyer kız senin adın ne janes derki benim adım janes janes:peki senin adın ne diyer kız mariyer janes :senin soy adın ne mariyer bunu gerçekten bilmek istiyormusun janes evt mariyer eminmisin janes kızgım bir tavırla evt! der mariyer benim soy adım yok janes şaşırmış bir tavırlı bu nasıl olur mariyer bu gerçek ama janes inanmamış bir tavırla peki der janes sen nerde yaşıyorsun mariyer bunu gerçekten bilmek istiyormusun janes kızgın bir tavırla evt der mariyer ben aynalarda yaşıyorum gerçekte ben bir ölüyuüm janes çok şaşırır janes ama ölüler dirilerle konuşamaz mariyer istersek konuşuruz janes inanmamış bir tavırla peki der mariyer ben herkezin düşüncelerini biliyorum senin hangi rengi sevdiğini kime aşık olduğunu ve şuanda nekadar çok korktuğunu biliyorum janes yeter artık peşimi bırak mariyer bir şartla bırakırım janes nedir o bu mesajı 14 dakka içinde 15 kişiye gönder janes peki yarın olur daha janes mesajı göndermemiştir elini yüzünü yıkar ve bir saat aynaya bakar sonra biri belinir hertarafı kan içinde ve elinde hançer olan bir kız gelir hançeri janesin kafasında döndürü ve bom janes yerde ve ölmüştür bu mesaja inanmayan bir kız birgün elini yüzünü yıkamaya gider ve aynaya bakar ve mariyer gelir ve hançeri kızın başında gezdiri ve kız çığlık atar çılığını duyan annesi babası yanına gelir ama çok geç kalmışlardı küçük kız yerde ve ölmüştür ve aynanın bir parçasında şöle yazıyordu mariyer geri döndü dikkat hançer deymesin bu mesajı 14 dakka içinde 15 kişiye gönder yoksa mariyer sizide ziyaret eder
NOT:ARKADAŞLAR KRAL OYUNDA BİRİ ARKADAŞIMA GÖNDERMİŞ ARKADAŞIMDA BANA GÖNDERMİŞ BU MESAJI 14 DAKKA İÇİNDE 15 KİŞİYE GÖNDERMEDİM VE BİRŞEY OLAMADI AYNAYA BAKTIM HİÇBİRŞEY GELMİYORDU KORKUTMAK AMACIYLA BİRİ BİZE GÖNDERMİŞ SAKIN İNANMAYIN!!!!
ooo bana böle bir sürü mail gelio yok kadın belirio arkada çocuk fotorof çektirirken kadın da çıkıo çocuk ölüo falan bunların çoğu yalan hatta hepsi :D
bu hikaye saçma ve orjinal değil bunun gerçeği bloody mary efsanesidir. İsteyen araştırabilir. Hatta Supernatural dizisinin bir bölümü onun hakkındaydı. Ahh o dizideki Dean çok yakışıklı. Ölüyorum bitiyorum ona aşkım bebeğim bir tanem yaaa :D Bu arada ben alevsu