Sen hiç kırılmış gibi hisseder misin? Sen hiç kendini yersiz hisseder misin? Herhangi bir şekilde sana ait olmayan bir şey gibi Ve hiçbiri seni anlamaz Hiç uzaklara kaçmak ister misin? Kendini odana kilitler misin? Radyonun kısık sesini arttırarak Hiç kimse duymaz seninn çığlıklarını
Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Hiçbirsey iyi hissettirmediği zaman Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Benim gibi olmak için
Yaralanmak için Kayıp hissetmek için Karanlıkta atlamak için Sen aşağılık olduğunda tekmelemek için Senin kötü davrandığın gibi hissetmek için Kırılganlığın kenarında olmak için Ve kimse orada seni kurtarmaz Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Hayatıma hoşgeldin
Sen, başka birisi olmayı ister misin? Sen kendini dışarıda hasta mı hissediyorsun? Sen, bir şeyi daha çok bulmak için umutsuz musun? Senin hayatın bitmeden önce Sen, nefret ettiğin bir dünyanın içinde yapıştırılır mısın? Sen etraftaki herkesten hasta mısın? Onların büyük sahte gülümsemeleri ve aptal yalanlarıyla Derinliklerde senin için kanarken
Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Hiçbirşey iyi hissettirmediği zaman Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Benim gibi olmak için
Yaralanmak için Kayıp hissetmek için Karanlıkta atlamak için Sen aşağılık olduğunda tekmelemek için Senin kötü davrandığın gibi hissetmek için Kırılganlığın kenarında olmak için Ve kimse orada seni kurtarmaz Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Hayatıma hoşgeldin
Hiç kimse şimdiye kadar, senin yüzüne doğru yalan söylemedi Hiç kimse şimdiye kadar seni arkadan bıçaklamadı Sen benim mutlu olduğumu düşünebilirdin ama ben tam değilim Herkes her zaman sana ne istediysen verdi Asla orada olduğuna çalışmak zorunda değildi Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin, ne gibi birsey
numara8
Konu: Geri: kesin bakın çok süper bir şarkı Perş. Eyl. 17, 2009 11:57 am
süpermiş
*Dead_Angel*
Konu: Geri: kesin bakın çok süper bir şarkı Cuma Eyl. 18, 2009 2:10 pm
beyenmene sevindim
avakan
Konu: Geri: kesin bakın çok süper bir şarkı Salı Nis. 27, 2010 9:35 pm
bende beyendim. zaten M.SaKuRa 'nın sevmediği şarkı ve müzik var mı? :D
*Dead_Angel*
Konu: Geri: kesin bakın çok süper bir şarkı Salı Nis. 27, 2010 9:49 pm
avakan