Konu: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Ptsi Eyl. 07, 2009 9:10 am
meraba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve bu forumu görür görmez aşık oldum :) insanın hiç canı sıkılmaz burda bir çok konu var eglenicek .Bu arada benim adım neslihan 14 yaşındayım denizli merkezde oturuyorum 2 kardeşis (bi ablam var) herkezle tanıştımıza memnun oldum.
*Dead_Angel*
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Ptsi Eyl. 07, 2009 1:08 pm
hoş geldin siteme ii forumlar dilerim
düşlerimin prensi
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Ptsi Eyl. 07, 2009 3:37 pm
teşkkürler ellerine sağlık çoooook güzel bi forum olmuş iyi geçicenede eminim
*Dead_Angel*
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Ptsi Eyl. 07, 2009 3:39 pm
beyenmene sevindim elimden gelirse dahada güzel yapacam
düşlerimin prensi
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Ptsi Eyl. 07, 2009 4:15 pm
dogruyu söylemek gerekirse ben şu yaşımda böylesini yapamam :bravo: :çiçekh:
*Dead_Angel*
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Ptsi Eyl. 07, 2009 4:20 pm
yaparsın ya denersen yaparsın : :power: :
düşlerimin prensi
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Salı Eyl. 08, 2009 1:06 pm
yok valla yapamam bilgiseyar desin de hca gösterdide zorlu gunu biliyorum mutavazi olma şimdi
*Dead_Angel*
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Salı Eyl. 08, 2009 1:15 pm
ya ben buraya hacker gelcek şifremi deiştirecek diye korkuyom :ağlak: :cryy:
düşlerimin prensi
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Çarş. Eyl. 09, 2009 10:17 am
korkma ya inşallah bişey olmaz onlar daha önemli siteleri çalıyolar
*Dead_Angel*
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Çarş. Eyl. 09, 2009 11:40 am
evt şimdi şifremi çalcakta giremiyecem diye korkuyorum
düşlerimin prensi
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Çarş. Eyl. 09, 2009 1:32 pm
korkma insanın korktugu başına gelirmiş
*Dead_Angel*
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Çarş. Eyl. 09, 2009 1:38 pm
evt bencede en iyisi korkmamak
numara8
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Çarş. Eyl. 09, 2009 8:29 pm
hoş geldin bu site süperr bayıldım ben dünyanın en güzel sitesi
düşlerimin prensi
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Perş. Eyl. 10, 2009 9:31 am
hoşbulduk bencede vakit geçiricek biçok konu var sabah bi giriyorum(09.00 gibi)ta öyleden sonra çıkıyorum(15.30) bartmıyorum gerçek bu
xsakurax
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Perş. Eyl. 10, 2009 11:20 am
hoşgeldin tatlım bende 14 yaşımdayım adım büşra bu sitede co adminim pakizenurcum olmadığı zaman lar bir sorunun olursa bana danışabilirsin
*Dead_Angel*
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Perş. Eyl. 10, 2009 12:32 pm
evt yada moderatore danışa bilirsin
düşlerimin prensi
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Cuma Eyl. 11, 2009 9:59 am
bi sorun olcanı sanmıyorum ama bişey olursa sorarım bu arada tanıştımıza memnun oldum büşra
*Dead_Angel*
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Cuma Eyl. 11, 2009 1:37 pm
ben belki 1 yıl sonra burda olmaya bilirim ama girerim hemen
düşlerimin prensi
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Cuma Eyl. 11, 2009 2:47 pm
neden 1 yıl sonra olamıcaksın
*Dead_Angel*
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Cuma Eyl. 11, 2009 3:31 pm
olurumda taşınacaz ama emin deilim
xsakurax
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ C.tesi Eyl. 12, 2009 1:50 am
düşlerimin prensi demiş ki:
bi sorun olcanı sanmıyorum ama bişey olursa sorarım bu arada tanıştımıza memnun oldum büşra
b : :dafny: :
düşlerimin prensi
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ C.tesi Eyl. 12, 2009 12:48 pm
meraba büşra nasılsın
*Dead_Angel*
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ C.tesi Eyl. 12, 2009 1:06 pm
ee canım sen nerde doğdun
xsakurax
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ C.tesi Eyl. 12, 2009 5:12 pm
iyiyim tatlım sen nasılsın :Soru:
düşlerimin prensi
Konu: Geri: ^_^yeni üyeye meraba demek isteyen var mı^_^ Paz Eyl. 13, 2009 11:38 am