| Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? | |
|
+4xsakurax red haired girl *Dead_Angel* tatli_kiz,alice 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
tatli_kiz,alice
| Konu: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Paz Tem. 19, 2009 2:30 pm | |
| Bu oyunda istediğimiz animeden hangi karakter olmayı istiyorsak onu söylicezz.Ben sevimli hırsızdan maron olmayı isterdim :) | |
|
| |
*Dead_Angel*
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Paz Tem. 19, 2009 3:46 pm | |
| ben ay savaşçılarından prenses setsuna olmak isterdim | |
|
| |
red haired girl
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Paz Tem. 19, 2009 4:50 pm | |
| chibi vampire den karin yada elda | |
|
| |
*Dead_Angel*
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Paz Tem. 19, 2009 9:15 pm | |
| kod adı :afacanlardan numara8 olmak isterdim | |
|
| |
xsakurax
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Salı Tem. 21, 2009 2:20 pm | |
| gakuen alicede mikan olmayı isterim :) | |
|
| |
*Dead_Angel*
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Salı Tem. 21, 2009 2:22 pm | |
| | |
|
| |
tatli_kiz,alice
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Salı Tem. 21, 2009 2:30 pm | |
| ben de natsume olmak isterdimmmm | |
|
| |
*Dead_Angel*
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Salı Tem. 21, 2009 3:15 pm | |
| ben şeker kız kendi olmak isterim | |
|
| |
tatli_kiz,alice
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Salı Tem. 21, 2009 3:27 pm | |
| ben de sailoor moondan usagi olmak isterdim | |
|
| |
xsakurax
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Salı Tem. 21, 2009 3:39 pm | |
| pakizenur senin sumire olmak istediğine bir türlü inanamıyom malesef :evil: | |
|
| |
*Dead_Angel*
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Salı Tem. 21, 2009 4:39 pm | |
| ben gakuen aliceden anna olmak isterdim | |
|
| |
numara8
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Cuma Eyl. 18, 2009 6:37 pm | |
| mopycia olmak isterdim ama Isabella Amelie Halldorsson olmak isterdim kararsızım | |
|
| |
*Dead_Angel*
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Cuma Eyl. 18, 2009 10:35 pm | |
| ben mopycia olmak isterdim çok süper bir kız | |
|
| |
numara8
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? C.tesi Eyl. 19, 2009 11:56 am | |
| bende isabella olmak isterdim | |
|
| |
*Dead_Angel*
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:47 pm | |
| ben mopycia olmak istiyorummm !!! | |
|
| |
Sasuke
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Paz Nis. 04, 2010 4:01 pm | |
| ben kagamine Rin olmak isterdim | |
|
| |
Natsume Hyuuga
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Paz Nis. 04, 2010 5:57 pm | |
| Ben avatardaki katara olmak isterdim x) | |
|
| |
*Dead_Angel*
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Salı Nis. 06, 2010 9:58 pm | |
|
| |
Natsume Hyuuga
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Perş. Nis. 08, 2010 7:17 pm | |
| hayır Film varya avatar diye ordaki katara xD | |
|
| |
*Dead_Angel*
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Cuma Nis. 09, 2010 9:44 am | |
| | |
|
| |
avakan
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Paz Mayıs 02, 2010 6:39 am | |
| bende avatardaki eag olmak isterdim. xD | |
|
| |
*Dead_Angel*
| Konu: Geri: Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? Ptsi Mayıs 03, 2010 2:25 pm | |
| ben k-on daki sarı ve siyah saçlı olan kız olmak isterdim | |
|
| |
| Hangi anime karakteri olmak isterdiniz? | |
|