tatli_kiz,alice 3 yıldızlı öğrenci
Kayıt tarihi : 12/07/09 Mesaj Sayısı : 572 alice : Nerden : istanbul tavşanı : 920 ismim : özgekarekter sayfası uyarı seviyesi : (0/3) puan : (2/50) Konu: Müştri Hizmetleri Diyalogları(Çoook komik) Paz Tem. 12, 2009 9:54 pm Müşteri Hizmetleri Diyalogları Operatör: "Pizza Hut ı aradığınız için teşekkürler." Müşteri: "Helloo, sipariş verebilir miyim.." Operatör: "Önce özel kart numaranızı alabilir miyim efendim?" Müşteri: "Bir dakika...... 6102049998-45-54610" Operatör : "Evet... siz... Bay Singh siniz ve 17 Jalan Kayu dan arıyorsunuz. Ev numaranız 40942366, ofisiniz 7645 2302 ve mobil telefonunuz 014 266 2566. Hangisinden arıyorsunuz efendim?" Müşteri: "Evden! Bütün numaralarımı nereden biliyorsunuz?" Operatör : "Sisteme bağlıyız efendim" Müşteri: "Bir deniz ürünlü pizza istiyorum..." Operatör : "Bu iyi bir fikir değil efendim!" Müşteri: "Nasıl yani?" Operatör : "Tıbbi kayıtlarınıza göre tansiyonunuz ve kolesterolünüz oldukça yüksek efendim." Müşteri: "Nasıl?... Peki ne almalıyım?" Operatör : "Low Fat Hokkien Mee Pizza mızı deneyin. Seveceksiniz." Müşteri: "Seveceğimden nasıl emin olabi lirsiniz ki?" Operatör : "Geçen hafta kütüphaneden "Popüler Hokkien Yemekleri" kitabını almıştınız efendim." Müşteri: "Tamam; teslim oluyorum... Ondan bana 3 aile boyu gönderin lütfen. Ne kadar tutuyor?" Operatör : "10 kişilik aileniz için bu yeterli olacaktır efendim. Toplam 49.99$" Müşteri: "Kredi kartıyla ödeyebilir miyim?" Operatör : "Maalesef nakit ödemeniz gerekecek efendim. Kredi kartınız limitini doldurmuş ve geçen yılın kasımından beri bankanıza 3720,55$ borçlusunuz. Buna ev kredisi ödemeleriniz de dahil değil." Müşteri: "Sanırım adamınız buraya gelmeden önce yakındaki bir ATM den nalit çekmem gerekecek." Operatör : "Yapamazsınız efendim. Kayıtlarınıza göre bugünkü nakit çekme limitinizi doldurmuş durumdasınız." Müşteri: "Önemli değil, siz pizzaları gönderin. Adamınız gelene kadar parayı ayarlarım. Gelmesi ne kadar sürer?" Operatör : "Yaklaşık 45 dakika efendim.; ama bu kadar beklemek istemiyorsanız E11213 plakalı Scooter ınızla geli p daha kısa sürede buradan kendiniz de alabilirsiniz..." Müşteri: " Ne!" Operatör : "Sistem kayıtlarına göre E1123 plakalı bir Scooter motosikletiniz var..." Müşteri: " * !^ *%^**%^I7*" Operatör : "Sözlerinize dikkat etseniz iyi olur efendim. Unutmayın ki 15 Temmuz 1987 de bir polise hakaretten tutuklanmıştınız..." Müşteri: [Sessizlik..] Operatör : "Başka bir isteğiniz var mı efendim?" Müşteri: "Yok... Bu arada; reklamınızdaki 3 şişe bedava kolayı da gönderiyor musunuz?" Operatör : "Normal olarak gönderirdik efendim, ama kayıtlarınıza göre siz bir diyabetiksiniz..."
red haired girl 2 yıldızlı öğrenci
Kayıt tarihi : 12/07/09 Mesaj Sayısı : 277 alice : Nerden : İzmir tavşanı : 363karekter sayfası uyarı seviyesi : (0/3) puan : (0/50) Konu: Geri: Müştri Hizmetleri Diyalogları(Çoook komik) Paz Tem. 12, 2009 11:28 pm çok süper ya gülmekten öldüm
*Dead_Angel* öğretmen
Kayıt tarihi : 12/07/09 Mesaj Sayısı : 3268 alice : Nerden : GaGA tavşanı : 5443 ismim : Aynurkarekter sayfası uyarı seviyesi : (0/3) puan : (50/50) Konu: Geri: Müştri Hizmetleri Diyalogları(Çoook komik) Ptsi Tem. 13, 2009 10:31 am çok güzel olmuş bayıldım ya
gizemli gizem tek yıldızlı öğrenci
Kayıt tarihi : 06/08/10 Mesaj Sayısı : 147 alice : Nerden : muğla tavşanı : 308 ismim : Gizemkarekter sayfası uyarı seviyesi : (0/0) puan : (0/0) Konu: Geri: Müştri Hizmetleri Diyalogları(Çoook komik) C.tesi Ağus. 07, 2010 4:18 pm beendim güsel paylaşım için thanks...